Beleef je eigen avontuur...

Vakantieactiviteiten

 ROCCA Sport & Adventure organiseert speciale programma’s tijdens de diverse vakantieperiodes. Al deze activiteiten staan open voor individuele deelname. Bovendien zijn er verschillende programma’s die bij uitstek geschikt zijn voor families en gemengde groepen met zowel kids, volwassenen als ouderen.

KENNISMAKINGSLES KLIMMEN 

Bij ROCCA vindt je steile klimwanden in alle maten en soorten tot wel 16 meter hoog. De Kennismakingsles is een recreatief klimprogramma voor iedereen van 7 jaar t/m 70 jaar. De activiteit staat onder leiding van deskundige instructeurs.

De kennismakingsles klimmen is al meer dan 20 jaar onze meest populaire vakantie activiteit! Deze kan geboekt worden tijdens de vakantieperioden en Feestdagen op elke woensdag, vrijdag en zaterdag. Gedurende het jaar (dus buiten de feestdagen en vakanties) is er elke zaterdag om 12.00 uur een kennismakingsles (aanmelden kan tot vrijdag 16 uur en is verplicht).

Tijd: 12.00 uur tot 14.00 uur

KinderfeestRESERVEER HIER ONLINE

Let op: deze activiteit gaat pas door bij minimaal 4 aanmeldingen; er gelden dan de volgende tijden:
Vanaf 4 aanmeldingen: 1 uur
5/6 aanmeldingen: 1 ½ uur
7 of meer aanmeldingen: 2 uur
Deelname: v.a. 7 jaar
Prijs: € 14,50 p.p.
Digitale QR-Speurtocht 

Wandelspeurtochten met een iPad zijn een originele manier om de heuvels en bossen rondom Gulpen te verkennen. Onderweg bedien je deze Ipad en scan je speciale QR-codes. Door deze te scannen krijg je aanwijzingen, opdrachten en breinbrekers. Bovendien ga je op zoek naar verschillende schatkisten die in het landschap verstopt zijn. Doe mee en probeer ze allemaal te vinden! Dit programma is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kids (v.a. 7 jaar). Er zijn speciale varianten voor oudere jeugd en volwassenen. Na uitleg en instructie ga je zelfstandig op pad.

Tijd: Dagelijks starten tussen 10.00 en 15.00 uur

QR   RESERVEER HIER ONLINE

 

Tijdsduur: 2 ½ á 3 uur
Aantal deelnemers: Per groep t/m 6 personen
Prijs: € 32,50 per groep
MINI-GOLF GULPEN

Mini-Golf Gulpen is een recreatieve variant van echt golfen waarbij een ludiek parkoers gevolgd wordt langs parken, pleinen en straten van Gulpen. Het Golf & Road book verschaft bovendien interessante informatie over de bezienswaardigheden die je op de route passeert. Mini-Golf Gulpen kan op eigen gelegenheid gevolgd worden. Het hele jaar door, voor jong en oud!

Tijd: Dagelijks starten tussen 10.00 en 15.00 uur

 Mini-Golf 09

  RESERVEER HIER ONLINE

Tijdsduur: 2 á 3 uur
Prijs: € 6,50 per persoon (deelname vanaf 2 personen)