Beleef je eigen avontuur...

City-Events


ORIGINELE ACTIVITEITEN IN MAASTRICHT, VALKENBURG & SITTARD

Op zoek naar een groepsactiviteit of event in historisch Maastricht, Valkenburg of Sittard? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Bij ROCCA Sport & Adventure heeft u keus uit een aantal originele en exclusieve programma’s die u elders niet snel zult aantreffen!

Maastricht behoeft misschien geen verdere toelichting: de bourgondische levensstijl, buitenlandse sfeer en culturele rijkdommen. Een betere entourage voor onze City-Events is nauwelijks denkbaar.

Valkenburg a/d Geul is een van de meest bekende toeristenstadjes van ons land. Mergelgrotten, een heuse kabelbaan en een rijke cultuur-historie vormen het decor voor een leuk city-golf arrangement.

Sittard is een ander verhaal: verborgen historie, oude vestingstad, knus…   Onbekend maakt zeker niet onbemind. Wij laten u graag kennismaken met deze verborgen parel in Zuid-Limburg!

klik hier  om direct naar de website van City-Golf te gaan: ludieke golfparkoersen door historisch Maastricht, Valkenburg en Sittard

klik hier om direct naar de website van Citygame Maastricht te gaan: stadsspeurtochten en interactieve opdrachten routes door Maastricht