Beleef je eigen avontuur...

Particulieren

ACTIEVE EN AVONTUURLIJKE GROEPSARRANGEMENTEN

Kijkt u gerust verder in onze mogelijkheden door op de bovenstaande programmagroepen te klikken of neem een kijkje in onze album voor een sfeerimpressie….

Hieronder treft u de top 3 van onze gasten:

ROCCA Arrow Tag


Arrow Tag


Waan je in 'district' Gulpen en doe mee met Arrow Tag. Heb je samen met collega's of vrienden altijd een doel voor ogen en zoeken jullie een activiteit die een adrenaline kick geeft? Ontdek dan deze nieuwe spannende activiteit. Een combinatie van fun, snelheid, precisie, teamwork, behendigheid en strategie. Veiligheid staat voorop door het gebruik van speciale pijlen en maskers.

Welk team heeft de meest getalenteerde schutters en wint deze spannende ROCCA game?


Deze activiteit is niet alleen in Gulpen mogelijk. Heb je een geschikte locatie (indoor of outdoor) in een ander 'district', dat kan uiteraard ook. We bespreken graag de mogelijkheden. 

button online boeken chalk - doorz Tijdsduur: [recras-arrangement id=”79″ show=”duration”] uur
Prijs: [recras-arrangement id=”79″ show=”price_pp_incl_vat”] p.p.
Minimaal aantal: [recras-arrangement id=”79″ show=”persons”] personen
 contact chalk

 

Klim Avontuur

Beleef deze sportieve activiteit en ontdek wie dé held van het gezelschap is. Klim als een echte doorzetter naar 16 meter hoogte en blijf alert. Leer de techniek kennen, bewaar rust en geniet van deze leuke sportieve beleving.
Deze activiteit wordt begeleid door onze ervaren opgeleide instructeurs. Heb je nog nooit geklommen of heb je al ervaring, dit uitstapje is voor iedereen mogelijk.

Naar wens is dit programma te verlengen met 30 minuten of 60 minuten klimmen of een extra verticale uitdaging zoals een Reuzenladder, evenwichtsparcours of pamperpaal.

Vraag gerust naar de mogelijkheden.

button online boeken chalk - doorz Tijdsduur: vanaf 1:30 uur
Prijs: [recras-arrangement id=”6″ show=”price_pp_incl_vat”] p.p.
Minimaal aantal: [recras-arrangement id=”6″ show=”persons”] personen
 contact chalk

 


Mountainbiken met een instructeur - 3 uur

 

Maak gebruik van een instructeur bij het mountainbiken! U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over het zoeken van de juiste route. De gids stemt zijn route speciaal af op het niveau van de groep en voert u over de mooiste paden en wegen. Tenslotte leert de instructeur u "de fijne kneepjes" van het mountainbiken zodat u optimaal kunt genieten van uw tocht.

Opm.: maximaal 12 à 15 deelnemers per gids, afhankelijk van ervaring van de groep.

 

Tijdsduur: [recras-arrangement id=”85″ show=”duration”] uur
Prijs per instructeur: € 100.00
Excl. Verplichte  WA ongevallen verzekering à € 1,50 p.p.
 contact chalk