Beleef je eigen avontuur...

Groepsprogramma’s

 

ROCCA Sport & Adventure helpt u graag bij de organisatie van uw groepsuitstapje. Jaarlijks verzorgen wij meer dan 400 programma’s  en arrangementen voor clubs, verenigingen, families, vriendengroepen, etc.  Daarbij heeft u keus uit meer dan 50 verschillende activiteiten. Variërend van handboogschieten, teamopdrachten en Jeu de boules, actief mountainbiken, klimmen, adventure parkoers, vlaaibakken, Oud Limburgs schieten, speurtochten, ondergrondse activiteiten…. Voor elk gezelschap is er een ruime keus.

Naast onze standaard arrangementen bestaat er ook de mogelijkheid om programma’s geheel op maat voor u samen te stellen. Naar wens regelen we ook voor u personenvervoer en overnachting.

Uiteraard verzorgen wij ook graag al uw horecawensen. ROCCA Sport & Adventure beschikt over een eigen bistro met kleine kaart. Voor groepen verzorgen wij ook complete buffetten en grills. KLIK HIER voor meer informatie.

KLIK HIERONDER VOOR EEN TOELICHTING OP VAAK GEBOEKTE PROGRAMMA’S

  • Teambuilding
  • City-Events
  • Groepsarrangementen

Samen opdrachten uitvoeren in recreatieve sfeer. Alles met een actief en ludiek tintje. Iedereen kan meedoen!

Hieronder treft u de top-3 van onze gasten:

 

TEAMFUN

TeamFun is een aangenaam geprijsd arrangement voor teambuilding met een gevarieerde serie aan Games, waarbij gezelligheid en plezier centraal staan. De groepsopdrachten hebben hoofdzakelijk een ludiek en ontspannend karakter. De ene keer moet u met speciale materialen iets construeren, dan weer een afstand overbruggen, een hindernis overwinnen of een probleem oplossen. De uiteindelijke keuze van de Games is afhankelijk van het definitief aantal deelnemers.
Laat u verrassen!

Tijdsduur: 2:00 uur
Prijs: [recras-arrangement id=”40″ show=”price_pp_incl_vat”] p.p.
Minimaal aantal: [recras-arrangement id=”40″ show=”persons”] personen
 contact chalk

 

MOUNT GALOPIA CHALLENGE

Boven op het panoramisch plateau van de Gulperberg, op steenworp afstand van het activiteitencentrum van ROCCA, vindt de Mount Galopia Challenge plaats.

Om de Gulperberg te bereiken dient eerst een team-verplaatsingsopdracht te worden uitgevoerd. Eenmaal op het hoogste punt gearriveerd, volgt een gevarieerd programma opgebouwd uit diverse soorten groeps­opdrachten. De uitdagingen op de Mount Galopia bestaan o.a. uit een oversteek-, een probleem­oplossing-,  behendigheids- en een constructieopdracht. Teamwork is de verbindende factor voor alle onderdelen. Maar er wordt evenzeer een beroep gedaan op uw creativiteit, improvi­satievermogen en “out of the box” denken en handelen. Fun, actie, humor en een stukje competitie maken het programma compleet.

De teamopdrachten zijn uitdagend, maar uitgangspunt is dat iedereen kan meedoen. Elke opdracht duurt ongeveer 20 à 30 minuten.

  Tijdsduur: 2:30 uur
Prijs: [recras-arrangement id=”89″ show=”price_pp_incl_vat”] p.p.
Minimaal aantal: [recras-arrangement id=”89″ show=”persons”] personen
 contact chalk

 

TEAMGAMES 

Teamgames is het meest geliefde arrangement voor teambuilding met een zeer gevarieerde serie aan Games. Dit laagdrempelige teamarrangement heeft voor iedereen wat te bieden. Het is een gevarieerde mix van sportieve en recreatieve activiteiten. De teams ondergaan in een ontspannen sfeer een aantal Games op zowel het fysieke als mentale vlak. Om deze Games succesvol te doorstaan is teamspirit, vernuft, geluk, humor en daadkracht onontbeerlijk. Uitgangspunt is steeds dat iedereen moet kunnen meedoen en dat er voldoende ruimte is voor recreatieve beleving. De ene keer moet je met speciale materialen iets construeren, dan weer een afstand overbruggen, een hindernis overwinnen of een probleem oplossen. De games kunnen zowel indoor als outdoor plaatsvinden (of een combinatie van beide), zo kan dit programma weersonafhankelijk worden georganiseerd. De uiteindelijke keuze van de Games is afhankelijk van het definitief aantal deelnemers en wordt in onderling overleg bepaald. Het toevoegen van een competitie-element behoort ook tot de mogelijkheden.

Tijdsduur:2:00uur
Prijs: [recras-arrangement id=”41″ show=”price_pp_incl_vat”] p.p.
Minimaal aantal: [recras-arrangement id=”41″ show=”persons”] personen
 contact chalk

Originele groepsactiviteiten in historisch Maastricht en de stad Sittard.

klik hier      om naar de website van City-Golf te gaan: ludieke golfparkoersen door historisch Maastricht en Sittard

klik hier      om naar de website van Citygame Maastricht te gaan: stadsspeurtochten en interactieve opdrachten routes door Maastricht

Losse activiteiten voor recreatieve groepen en gezelschappen. Keus uit meer dan 50 verschillende activiteiten.

Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze en werken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u uit.

 Meer informatie…