Beleef je eigen avontuur...

Horeca

 

ROCCA Sport & Adventure beschikt over een eigen bar/bistro. Onze faciliteit te Gulpen is centraal gelegen in het Heuvelland. Vanaf onze voordeur en terras start een ruime keus aan wandel- en fietsroutes. Verder beschikken wij over een gratis oplaadpunt voor elektrofietsen.

Voor een warme of koude versnapering bent u bij ROCCA aan het goede adres. Verder serveren wij een kleine kaart met gerechten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor high tea arrangementen (hight tea in combinatie met wandeling of fietstocht) .

Voor groepen verzorgen wij uitgebreide lunches of een compleet buffet, grill of gourmet. Of wat dacht u van een originele frietkraam?

Klik voor onze cateringlijst op de volgende link:  https://www.rocca.nl/wp-content/uploads/2013/08/CATERING-20161.pdf  voor de cateringlijst 2016

Het is ook mogelijk om een volledige feestavond bij ROCCA te (laten) verzorgen. Vraag naar de diverse opties.

Bent u op zoek naar een maatschappelijk verantwoorde en culinaire ervaring? Op een steenworp afstand ligt het Gulpener Brouwlokaal. Met 16 Gulpener bieren van de tap, waaronder ook experimentele bieren uit de Microbrouwerij, staat in in dit eetcafé bier centraal, maar je kunt er ook puur en smaakvol eten van lokale bodem. Opgezet volgens het 25 miles-concept serveert het brouwlokaal alleen gerechten met grondstoffen die binnen een straal van zo’n 40 kilometer zijn geproduceerd. Frisdranken als cola vind je daarom niet op de kaart, maar bijvoorbeeld wel verse vruchtensappen en zelfs een heerlijk kopje lokale koffie. Kijk voor inspiratie en de actuele menu kaart op de site van het Gulpener brouwlokaal.

Voor groepen kunnen we een mooie brouwers lunch of brouwers maaltijd reserveren. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden!!