Beleef je eigen avontuur...

Vrijgezellen programma’s

ROCCA Sport & Adventure heeft de leukste en meest originele vrijgezellenuitstapjes in Limburg.

Bij ons kun je terecht voor je complete vrijgezellenfeest. Met spannende en ludieke activiteiten, goede faciliteiten en naar wens compleet verzorgde horeca.

Onze activiteiten vinden plaats in/vanuit ons activiteitencentrum te Gulpen en in Maastricht of Valkenburg. Al deze plaatsen liggen op steenworp afstand van elkaar. Een compleet avondje stappen is dus niet ver weg.

Klik hier voor meer informatie..

ROCCA Arrow Tag


Arrow Tag


Waan je in 'district' Gulpen en doe mee met Arrow Tag. Heb je samen met collega's of vrienden altijd een doel voor ogen en zoeken jullie een activiteit die een adrenaline kick geeft? Ontdek dan deze nieuwe spannende activiteit. Een combinatie van fun, snelheid, precisie, teamwork, behendigheid en strategie. Veiligheid staat voorop door het gebruik van speciale pijlen en maskers.

Welk team heeft de meest getalenteerde schutters en wint deze spannende ROCCA game?


Deze activiteit is niet alleen in Gulpen mogelijk. Heb je een geschikte locatie (indoor of outdoor) in een ander 'district', dat kan uiteraard ook. We bespreken graag de mogelijkheden. 

button online boeken chalk - doorz Tijdsduur:
Prijs:
Minimaal aantal:
 contact chalk

 

Bachelor Adventure

Bachelor Adventure


Dit arrangement bestaat uit een ontspannen kennismaking met wandklimmen en drie speciale opdrachten voor de vrijgezel. Zo klimt de Bachelor over een wiebelige SpeleoLadder omhoog naar het hoogste punt. Het ChallengeParcours, bestaande uit een vijftal spannende hindernissen zorgt voor de nodige fysieke en emotionele belasting. Tenslotte klimt de vrijgezel een ‘heat' op de SpeedWand met elektronische tijdsmeting.
Uiteraard staat het programma onder leiding van een ervaren en goedopgeleide instructeur. Deze zorgt bij alle opdrachten voor de veiligheid zodat de vrijgezel zich volledig kan concentreren op de hindernissen. Na afloop is er een heus certificaat voor de aanstaande bruid(egom).
button online boeken chalk - doorz Tijdsduur:[recras-arrangement id=”21″ show=”duration”] uur
Prijs: [recras-arrangement id=”21″ show=”price_pp_incl_vat”] p.p.
Minimaal aantal: [recras-arrangement id=”21″ show=”persons”] personen
 contact chalk

 

Adventure Experience


In het eerste deel van dit programma maakt u kennis met indoorklimmen. In het tweede deel hebben wij een aantal uitdagende hindernissen voor u in petto. Deze spannende hindernissen kunt u ‘overwinnen' door samenwerking en de juiste teamspirit. Zo beklimt u, met z'n drieën tegelijk onze 12 meter lange ReuzenLadder. Hoe hoger u komt, hoe verder de sporten uit elkaar staan! Behaalt u de top?

De laatste uitdaging is onze PamperPaal. Dit is een vrijstaande paal met een klein vierkant platformpje er bovenop. Is het mogelijk om met z'n vieren de paal te beklimmen en op het platformpje te staan?

De deelnemers die klimmen worden door de overige deelnemers gezekerd met een speciaal beveiligingsapparaat. Uiteraard staat het programma onder leiding van een ervaren en goedopgeleide instructeur.
button online boeken chalk - doorz Tijdsduur: [recras-arrangement id=”26″ show=”duration”] uur
Prijs: [recras-arrangement id=”26″ show=”price_pp_incl_vat”] p.p
Minimaal aantal: [recras-arrangement id=”26″ show=”persons”] personen
 contact chalk

 

 

Schietcombi


Deelnemers die een gevarieerd schietprogramma wensen, kiezen voor de schietcombi: een combinatiearrangement bestaande uit handboog-, blaaspijp- en kruisboogschieten. Onder leiding van een instructeur leert u de fijne kneepjes en na enkele oefenseries wordt een vriendschappelijke competitie gehouden. Wie wordt de beste schutter?
button online boeken chalk - doorz Tijdsduur: [recras-arrangement id=”39″ show=”duration”] uur
Prijs: [recras-arrangement id=”39″ show=”price_pp_incl_vat”]
Minimaal aantal: [recras-arrangement id=”39″ show=”persons”] personen
 contact chalk

 


Dropping


Bij de Klassieke struintocht wordt u vervoerd naar een onbekend startpunt. Na een korte instructie gaat u zelfstandig op pad waarbij het uiteraard de bedoeling is om weer terug te komen bij het vertrekpunt in Gulpen. Enkele hulpmiddelen zoals een stuk kaart en kompas worden aan u meegegeven. De route gaat helemaal door de vrije natuur. Via bossen, velden en weiden probeert u de meest efficiënte weg terug te vinden.

De dropping tochten kunnen te allen tijde doorgaan. Wanneer slecht weer voorspeld is, neem dan de juiste kleding en schoeisel mee.
Neem tevens zelf zaklampen mee voor een beter zicht in de bossen.
button online boeken chalk - doorz Tijdsduur: [recras-arrangement id=”35″ show=”duration”] uur
Prijs: [recras-arrangement id=”35″ show=”price_pp_incl_vat”] p.p
Minimaal aantal: [recras-arrangement id=”35″ show=”persons”] personen
contact chalk

 

 Brouwlokaal

BEZOEK DE GULPENER BIERBROUWERIJ

Gulpener brouwt maar liefst 16 heerlijke speciaalbieren. Daar wilt u niet alleen naar kijken, maar ook kunnen ruiken en proeven.
Tijdens deze excursie maakt u kennis met Gulpener en het gedachtegoed van de Vrije Brouwer. Onze biersommelier neemt u mee in de wereld van het Vrije brouwen in de Gulpener Bierbrouwerij. Tijdens de rondleiding verteld hij u over de Gulpener visie op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, het brouwproces en kunt u proeven van enkele heerlijke Gulpener speciaalbieren.

INHOUD
* Ontvangst in het Gulpener Biertheater met een flesje Neubourg of appelsap
* Dynamische presentatie over “De Vrije Brouwer” en de visie op duurzaamheid
* Rondleiding door Gulpener Bierbrouwerij
* Proeven van vers ongefilterd bier
* Bierproeverij van 3 verschillende Gulpener bieren met Bierquiz
* Gulpener bierbostelbrood gemaakt met Kollenbergerspelt
* Nieuwste uitgave van het Gulpener magazine, Puurzaam
* Bezoek aan de bierwinkel en kopen van Gulpener bierartikelen

Tijdsduur: 2 uur
Prijs: € 18,50 (excl. boekingskosten)
Minimaal aantal: 4 personen
 contact chalk