Beleef je eigen avontuur...

Scholen

 

Schoolkampen, sportdagen, introducties, schoolreisjes, werkweken, LO-lessen, sportkeuze onderwijs

ROCCA Sport & Adventure verzorgt al meer dan 15 jaar programma’s voor scholen en onderwijsinstellingen. Wij zijn de Heuvellandspecialist met een uitgebreid aanbod mogelijkheden, zowel indoor als outdoor, 365 dagen per jaar. Al onze programma’s hebben een actief en/of avontuurlijk karakter waarbij samenwerking in groepen centraal staat.

Wij onderscheiden ons door kwaliteit, afwisseling en snelheid in het programma. Daarbij hanteren wij de hoogste veiligheidstandaards. ROCCA is TUV-VeBON gecertificeerd en wordt jaarlijks geaudit op toepassing van een uitgebreid managementveiligheidssysteem.

Dankzij een efficiënte planning en organisatie bieden wij aantrekkelijk geprijsde programma’s. Een dagdeel arrangement is er al vanaf € 8,50 p.p. en een volledig dagprogramma al vanaf € 12,50 p.p.

In samenwerking met een aantal leuke groepsaccommodaties kunnen we ook uw verblijf verzorgen.

Ervaring en expertise

ROCCA Sport & Adventure weet als geen ander wat er speelt in scholen en onderwijsinstellingen. Het merendeel van onze medewerkers is zelf als (LO of SBE) lesgever opgeleid. Daarnaast beschikken wij over collega’s in ons team welke als bewegingswetenschapper, gezondheidvoorlichter of gedragswetenschapper zijn opgeleid.

Bovenaan deze pagina kunt u kiezen uit arrangementen voor Basisscholen of Voortgezet Onderwijs. Deze voorbeeldprogramma’s bestaan uit een dagdeel of hele dag, indoor of outdoor, of een combinatie van beide. Uiteraard bieden wij ook maatwerk aan.

Speciale doelgroepen

Naast het aanbod voor het reguliere basis- en voortgezet onderwijs, bieden wij uitgebreide mogelijkheden voor het beroepsonderwijs, het speciaal onderwijs, gebruikers met lichamelijke beperkingen, moeilijk opvoedbare kinderen etc. Ook verzorgen wij ondersteuning en programma-invulling van individuele hulpvragen e/o PGB-trajecten. Meer informatie: kies bovenaan in de navigatie voor “Overig”.