Beleef je eigen avontuur...

Overig

Speciale doelgroepen

Naast het aanbod voor het reguliere basis- en voortgezet onderwijs biedt ROCCA Sport & Adventure diensten voor speciale doelgroepen. Een greep uit de mogelijkheden:

 • Beroepsonderwijs
  Wij zijn goed op de hoogte van vele soorten beroepsopleidingen zoals sport & bewegingseducatie, toeristisch-recreatieve opleidingen, leisure & hospitality… Zowel op MBO als HBO niveau. Uiteraard zijn er vaak stagiaires van dit soort opleidingen in ons bedrijf actief. Maar wij werken ook samen bij de praktische uitvoering van onderwijsprogramma’s. Bijvoorbeeld door het verhuren van onze faciliteiten t.b.v. praktijklessen, het aanbieden en uitvoeren van praktijklessen, begeleiding of co-organisatie van studentenprojecten etc.

  ROCCA Sport & Adventure is erkend leerbedrijf voor:
   Kenwerk_erkend_schildje_250

  calibris

  images

   ecabo-logo

 • Speciaal Onderwijs
  Kinderen uit het speciaal onderwijs voelen zich enorm aangetrokken tot de activiteiten die door ROCCA Sport & Adventure worden aangeboden. Begrijpelijk, want het zijn heel concrete belevingen die enerzijds uitdagen maar anderzijds emoties zoals angst of weerstand oproepen. Deze kids hebben daarom net wat extra aandacht nodig. ROCCA heeft professionele en ervaren instructeurs in dienst die specifieke ervaring hebben met het begeleiden van kinderen uit het speciaal onderwijs.
 • Lichamelijke beperkingen
  Lichamelijke beperkingen lijken vaak een onneembare hindernis voor het uitvoeren van veel activiteiten. Maar niets is minder waar! ROCCA Sport & Adventure heeft al vele mensen met een beperking (van visueel gehandicapt tot parapleeg) mogen verwelkomen en hen unieke bewegings- en belevingservaringen kunnen laten opdoen.
 • Individuele hulpvragen
  ROCCA Sport & Adventure kan ook van dienst zijn bij individuele hulpvragen. Zo begeleiden wij regelmatig kinderen en volwassenen met hoogtevrees, jeugdige ADHD-ers, mensen met astma aandoeningen etc. Ook verzorgen wij regelmatig de invulling van diverse activiteiten in het kader van een PGB-regeling. Wij dragen dan bij aan bijvoorbeeld het herkennen van emoties, het vergroten van de zelfredzaamheid, omgang met angst of boosheid.

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR VERDERE VRAGEN EN TOELICHTINGEN. WIJ BIEDEN GRAAG EEN MAATWERK OPLOSSING.